Digijuu Digime -hankkeen yhteystiedot

Digiosaajien esittely

Ari

Olen toiminut Niemikotisäätiön Mieli Töihin -valmennusyksikössä vertaistukiohjaajana ja opettanut tietotekniikan perusteita, sekä tehnyt laitehuoltoja. Osaamista löytyy mm. älypuhelimista, tietokoneista ja 3D-tulostuksesta.

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat Linux, 3D-tulostus, avoimen lähdekoodin projektit ja tietoturva.

Jukka

Olen työskennellyt IT-alalla yhteensä noin 30 vuotta. Tästä ajasta osan olen ollut ohjelmistokehittäjänä tietoliikennealan yrityksessä ja osan patenttialalla patenttiasiamiehenä. Tämän lisäksi olen toiminut IT-alan opetustehtävissä.

Kiinnostuksen kohteitani ovat koodaus, pelikehitys ja 3D-mallinnus, joita olen opettanut vuodesta 2017 alkaen Niemikotisäätiön Mielin Töihin -yksikössä. Neuvon tarvittaessa myös tietokoneen tai älypuhelimen käytön perusteita sekä ratkon niihin liittyviä ongelmia.

Jaakko

Olen työskennellyt Niemikotisäätiön Mieli Töihin® –valmennuksessa vertaisohjaajana vuodesta 2016. Sitä ennen olen ollut töissä mm. kirjastoalalla.  

Ohjaan työssäni ihmisiä tietoteknisissä asioissa; syvällisemmin olen perehtynyt älypuhelimiin. Lisäksi tuotan oppimateriaalia ohjauksen tueksi. 

Niemikotisäätiön Digiosaajien Esittelyvideo
Tiina

Valmistuin koulutetuksi kokemusasiantuntijaksi Kotkan opistosta 2019. Toimin tällä hetkellä digiosaajan työn ohella myös tukihenkilönä sekä olen Yhes Eteenpäin -hankkeen ohjausryhmän jäsen. Olin mukana LOV ME -hankkeessa kehittämässä uusia keinoja edistää positiivista mielenterveyttä kokeilukulttuurin keinoin. Kokeilun tuloksena syntyi ryhmätoimintamalli masentuneille ja ahdistuneille nimeltään “Kokemus voimavaraksi”. Olen toiminut myös sairaalassa ryhmän ohjaajana. Aiemmin olin tutkijana Helsingin Yliopistossa kemian alalla.

Jesse 

Kovan tason digiharrastelija Datanomi pohjakoulutuksella, sekä alalla yrittäjänä toiminut nuorukainen. Kokemusta löytyy yllin kyllin eri laitteiden ja sovellusten parissa, ja harvemmin ongelmia jää ratkomatta kun tarpeeksi innostuu perehtymään! Olen helposti lähestyttävissä, hyvin rauhallinen, sekä hahmotan ongelmat autettavan näkökulmasta. 

Jari

Jari on IT-alan monitoimimies. Hän on itseoppinut nörtti, jota mikään tietotekninen ongelma ei saa ymmälleen. Digiavun ohella Jarin ydinosaamiseen kuuluu mediatuotanto, johon sisältyy mm. videoiden kuvaaminen ja niiden jälkikäsittely.

Kakspyn Digiosaajien Esittelyvideo
Projektipäällikkö Sini Saarinen
Projektikoordinaattori

Hanke on päättynyt. Jos haluat lisätietoa Helsingissä saatavasta digituesta mielenterveyskuntoutujille, ota yhteyttä Niemikotisäätiöön:

Seppo Eronen
Toiminnanjohtaja
Timo Heinilä
Mieli Töihin -yksikkö