Haemme digiosaajia Digijuu Digime – hankkeeseen ajalle 30.9.21-31.8.2023 Kymenlaaksoon

Digijuu Digime on Kakspy ry:n, Kakspy Oy:n ja Niemikotisäätiön yhteishanke, jonka päätavoitteena on edistää digitaalista yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Kohderyhmänä ovat työmarkkinoiden ulkopuolella olevat mielenterveys- ja päihde toipujat. Hankkeessa kehitetään hankeorganisaatioissa uudenlaisia digitaalisen yhdenvertaisuuden varmistavia toimintaratkaisuja oppivan organisaation periaatteiden mukaisesti. Kakspy ry:n hallinnoima, kaksivuotinen hanke saa rahoituksensa Euroopan sosiaalirahastosta.

Kakspy ry on Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja pääkaupunkiseudulla toimiva mielenterveyden edistämisen järjestö, joka omistaa Kakspy palvelut oy:n, joka tarjoaa asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Niemikotisäätiö tarjoaa monipuolisia palveluita mielenterveyskuntoutujille Helsingissä. Organisaatiot noudattavat toipumisorientaation viitekehystä toiminnassaan.

Haemme kolmea osa-aikaista digiosaajaa, joilla on henkilökohtainen kokemus mielenterveys/päihdepalveluista tai kokemus rinnalla kulkijana omaisena tai läheisenä. Olet kehittämässä ja toteuttamassa uusia toimintatapoja, joilla vahvistetaan digiosallisuutta ja yhdenvertaisuutta hankeorganisaatioissa.

Kahden digiosaajan työpaikka sijoittuu Etelä-Kymenlaaksoon ja yhden Pohjois- Kymenlaaksoon. Osa-aikaisuus on 21,5% kokonaistyöajasta eli 8,2 h/viikossa. Digituki tapahtuu organisaatioiden osoittamissa tiloissa ja asiakkaiden kotona. Päätehtävänä on kohderyhmän digitaitojen edistäminen erilaisten keinojen avulla. Projektipäällikkö , projektikoordinaattori ja organisaatiot ovat työskentelysi tukena.Tehtävän alussa on perehdytystä ja toiminnan suunnittelua.

Arvostamme:

  • Sinulla on rohkeutta ja innostusta opettaa digitaitoja erilaisille ihmisille
  • Haluat oppia uutta ja kehittää toimintatapoja digisyrjäytymisen ehkäisyyn
  • Omaat hyvät yhteistyötaidot

Digiosaaminen ja tehtävä:

  • Osaat ohjata ja opettaa digitaitoja: laitteen käyttö ja opastus, netin käyttö, sähköposti, tiedonhaku netistä, verkkopankin käyttö, tietoturva, omakanta, omavero, Kelan palvelut, kunnan palvelut, salasanan vaihto, sosiaaliset mediat (Facebook) yms., Teams, Zoom yms. ohjelmistojen päivitykset, tekstinkäsittelyn perusteet.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä kehittämismyönteisessä ja hyvinvointia edistävässä toimintaympäristössä
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista, työelämätaitoja ja uusia digipalveluja
  • Lakisääteiset työterveyspalvelut

Työsuhde on määräaikainen 30.9.2021-31.8.2023. Koeaika on kuusi kuukautta.
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: Määräaikainen
Haku päättyy: 21.9.2021
Jätä hakemus ja ansioluettelo, molemmat omina liitteinään: hakemus@kakspy.com, Digiosaaja
Lisätietoja: Projektipäällikkö Timo Pesu puh.0447 603221, timo.pesu@kakspy.com
Projektikoordinaattori Katriina Nuutinen puh. 0407103218, katriina.nuutinen@kakspy.com